Venituri suplimentare prin MLM

Optiune aproape clasica pentru a obtine venituri suplimentare, retelele de multilevel marketing (MLM) se situeaza in continuare in topul afacerilor online. Este insa foarte important ca inainte de a aplica la un astfel de sistem sa strangeti cat mai multe informatii sau sa apelati la un coordonator care deja a obtinut rezultate in respectivul sistem. orice documentare prealabila sau sfat obtinut inainte de a aplica va conduce la un efort diminuat si cu siguranta la rezultate pozitive. Trebuie in acelasi timp sa tineti cont de produsele comsercializate de respectiva firma, de piata de desfacere si de evolutia vanzarilor indeosebi pe vreme de criza.

Ideea de baza este ca atata timp cat produsele alimentare, cosmeticele si produsele de igiena se vand permanent fie ca e criza sau boom financiar, anumite produse se vand mai greu pe perioada de criza economica. Ina cest articol vom rpezenta doua optiuni de a obtine un venit suplimentar cu doua sisteme MLM de cosmetice ce pot fi promovate atat prin vanzare directa dar si de acasa, actionand online, din fata calculatorului.

Reprezentant Lady's

Avantaje si castiguri Ladys

Avantajele oferite de firma Ladys sunt deja cunoscute si prezentate pe acest site.  Exista 4 nivele de recompensare pentru activitatea afiliatului Ladys:

Nivel 1- 10%
Nivel 2- 5%
Nivel 3- 2.5%
Nivel 4- 1.25%

Daca afiliatul aduce un client nou, el va acumula puncte de loialitate care echivaleaza cu 10% din cumparaturile noului client (nivel 1). Daca acest client de la nivel 1 aduce la rândul sau un client nou, afiliatul va primi 5% din cumparaturile facute de acest client nou (nivel 2). Acelasi principiu se aplica pana la nivelul 5.

Ce poti face cu acest bonus?

Il scazi din valoarea cumparaturilor tale. Daca valoarea bonusului este mai mare decat comanda, atunci cumperi gratuit si restul iti ramane in cont pana la comanda viitoare.
Daca vrei sa il folosesti pentru a reduce/acoperi valoarea unei comenzi trebuie sa bifezi optiunea : “vreau sa primesc reduceri la urmatoarea comanda” din contul tau de client.
Daca esti persoana juridica sau PFA, pe baza unui contract poti alege sa iti viram in contul bancar valoarea bonusului incasat cand acesta depaseste 100 lei. Trimite-ne o cerere de decont pe e-mail si noi iti vom indica valoarea pe care trebuie sa ne-o facturezi in baza contractului semnat. Vezi contractele aici Legislatie si contracte

Cum functioneaza programul afiliere Ladys:

In contul tau de client sectiunea Afiliere vei gasi un cod unic, si un link al tau. Oricine il acceseaza va fi directionat catre Ladys.ro in sectiunea de inregistrare. Odata inregistrat se va trimite 10% din valoarea comenzilor sale in contul tau, dupa ce comenzile sunt incasate.
Pe de alta parte, afiliatul este responsabil si de situatia in care clientul ce a comandat, nu ridica coletul cu comanda trimisa catre el. Daca o comanda nu este ridicata si vine retur la magazinul nostru, costurile postale/curierat aferente expeditiei si returului acelei comenzi se scad din bonusul afiliatului care a recomandat acest nou client magazinului nostru.
Cum poti trimite invitatiile de afiliere?
Poti trimite link-ul unic pe Facebook, messenger, forumuri, e-mailuri personale, bloguri sau situri, practic prin orice canal web. Oricine il acceseaza se poate inregistra ca afiliat direct al tau si iti va genera castig de fiecare data cand comanda.
Afiliatul poate deasemenea sa vada in contul sau detalii legate de numarul de clienti noi, cumparaturile acestora pe fiecare nivel, punctele de loialitate acumulate, precum si alte informatii utile.

Cum se calculeaza bonusul la Ladys?

Lady’s are un sistem iT performant care ajuta afiliatul sa recruteze si sa urmareasca activitatea si bonificarea sa in sistemul de afiliere Ladys, cu maxima transparenta.
Bonusul este calculat automat de catre sistemul informatic pe care il detinem, iar procentul care iti revine se calculeaza raportându-se la valoarea comezilor inclusiv TVA.
Punctele de loialitate se pot plati doar pentru comenzile la care noi am incasat deja banii. Exista o perioada medie de 14 zile intre momentul in care e plasata o comanda in site si momentul in care poate fi revendicat bonusul pentru acea comanda.
Un client poate confirma rapid primirea si achitarea unei comenzi si astfel aceasta perioada de 14 zile se micsoreaza. Pe avizul de insotire marfa aflat in interiorul coletului clientul are un cod unic pentru acea comanda, si cu acesta poate confirma imediat primirea si achitarea comenzii.

Cum vad bonusul incasat?

Informatia este disponibila in Contul tau de pe www.Ladys.ro
Pot recomanda Ladys.ro oricui, am o limita de afiliati?
Poti recomanda magazinul nostru oricui doresti, insa iti recomandam sa alegi doar acele persone pe care le cunosti si carora le-ai povestit despre produsele noastre.

Am o limita de persoane pe care ii pot invita?
Nu exista o limita de afiliati directi si indirecti si nici limita a sumei ce poate fi incasata.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress