Venit suplimentar prin afiliere Lady’s Cosmetice

Orice intentie pentru a castiga un venit suplimentar pleaca de la ratiunea de a “calca’ pe drumuri batute, de a urma o cale foarte clara pentru a obtine bani dintr-o afacere online sau de afiliat. Un venit suplimentar garantat, cu posibilitatea de a ne implica “pe masura posibilitatilor”: timp de lucru, capacitate de implicare, cunostinte minime pentru dezvoltare. Lady’s reprezinta afacerea momentului, cu cea mai ferma posibilitate de a castiga un venit suplimentar garantat.

Daca te inscrii de pe acest site ca reprezentant Lady’s vei beneficia de asistenta directa dupa ce vei reusi sa inscrii primele 10 persoane in reteaua ta. Te vom sprijini cu sfaturi si informatii utile, astfel incat sa poti dezvolta o mica afacere, intr-o prima etapa. Nu este vorba d eo afacere priamidala sau de un sistem obisnuti Multilevel Marketing. Lady’s este o afacere de suscces in domeniul cosmeticelor cu ajutorul careia poti castiga un venit suplimentar cu un efort pe care ti-l calculezi singura.

Avantaje Ladys

Cateva avantaje Lady’s de care beneficiezi imediat dupa ce te inscrii in magazinul online: inscriere gratuita de pe acest site, catalog Ladys gratuit dupa ce te inscrii de pe acest site (il primesti gratis in cutia postala), set gratis cu 15 testere parfumuri in prima comanda, reduceri de pana la 42% din valoarea de catalog a comenzii (functie de valoarea totala), pungute gratuite branduite pentru cadouri in fiecare colet de comanda Ladys.
reata reprezentanti Ladys

Reduceri Ladys

Discounturi Lady’s pentru toti clientii si reprezentantii. O prima si directa posibilitate de castig prin vanzari directe.

Avantaje Afacere Ladys

Bonus nelimitat pe 4 niveluri. Pana la 20% din valoarea cumparaturilor afiliatilor din reteaua ta ajung la tine. Dupa un efort minim, cu o munca sustinuta constant, poti ajunge la un profit lunar de 1687 lei din reteaua ta de afiliati.

Castiguri Online Ladys

Lady’s iti pune la dispozitie un sistem informatic complex si astfel poti vedea in orice moment reteaua si castigurile tale. Iti poti promova propriul cont de afiliat cu ajutorul acestui sistem pus la punct de Lady’s. Vezi in fiecare zi ce bani ai castigat si ii folosesti cum vrei tu!

Venit suplimentar Ladys

Cu ajutorul linkurilor de afiliat pe care ti le pune la dispozitie Lady’s iti poti promova propria retea prin mijloacele moderne oferite de internet. Cu o munca in ritm propriu, din fata computerului, iti poti dezvolta reteaua pe Facebook, bloguri personale, site-uri de anunturi si angajari, youtube, google plus, linkedin etc.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress