Idei de afaceri

Suntem in permanenta preocupati de stilul de viata si de bugetul personal si familial, motiv pentru care deseori incercam sa gasim idei de afaceri si ne gandim la un venit suplimentar si, daca se poate, acesta sa fie si permanent. Exista insa pericolul de a fi super-incantati de o idee de afacere, o promisiune de venit suplimentar care poate fi obtinut repede si foarte usor. Deseori cei care pomoveaza o astfel de idee de afacere solicita si o anunmita taxa, mai mica sau mai mare, in functie de castigurile promise. De cele mai multe ori, de fapt in proportie de 98%, astfel de promisiuni sunt pacaleli sigure. Sunt asa numite sisteme “scum” care se pricep doar la promovare si in cele din urma se constata ca nu isi onoreaza promisiunile si obligatiile. Bineinteles ca au oferte care incanta si zeci de testimoniale, de marturii in favoarea lor, care promit idei de afaceri si un venit suplimentar. Este insa doar ambalajul foarte stralucitor care ascunde o mare pacaleala. Asa cum s-a intamplat si cu Afacerea Club Asteria care promitea un venit permanent de 500$ dupa ce contribui lunar cu o anumita suma. Mai mult, se sustinea ca in fruntea afacerii s-ar afla o fost directoare d ela Banca Mondiala. Pana intr-acolo s-a ajuns cu ambalajul stralucitor si cu promisiunile bine impachetate pentru un venit suplimentar.

Idei de afaceri functionale

Venit suplimentar garantatAcest site isi propune sa furnizeze idei de afaceri functionale, corecte si verificabile. Suntem o echipa care a inregistrat succese si a ajuns la castiguri lunare cel putin decente in urma unui program de lucru flexibil, in ritm propriu, dar constant si cu dedicatie si seriozitate. Toti am acumulat experienta aplicand la diferite idei de afaceri. Cele mai multe s-au dovedit afaceri online greoaie care desi au “primit” din partea noastra dedicatie si munca nu au oferit in schimb castigurile asteptate. Am ajuns la aceasta concluzie doar dupa o anumita experienta, dupa ce am aplicat la alte idei de afaceri care in aceeasi perioada de timp si cu aceleasi investitii de munca si dedicatie ne-au adus profituri mult mai mari. In cele din urma, dupa ce am acumulat experienta necesara, pe proiecte de echpa sau personale, ne-am gandit sa impartasim din informatiile acumulate cu scopuld e a aduce in echipa noastra si in retelele pe care le coordonam noi referali, afiliati, reprezentanti si parteneri dornici de a castiga un venit suplimentar aplicand la idei de afaceri functionale, la sisteme si programe pe care noi deja le-am testat si sunt functionale.

Idei de afaceri online

Idei de afaceri onlineCele mai importante proiecte si siteme pe care le-am experimentat cu succes se bazeaza pe idei de afaceri online, cele care iti aduc un venit suplimentar cu un efort depus in principal in fata calculatorului. Cu un timp de lucru dedicat in functie de posibilitati, dar cu multa determinare si dedicatie. Vom oferi pe acest site informatii despre aceste idei de afaceri online, treptat si explicat cat mai clar, astfel incat tot treptat cei care doresc sa obtina un venit suplimentar sa gaseasca aici informatii valoroase. De aceea va recomandam sa salvati (bookmarks) adresa site-ului nostru pentru a consuilta periodic propunerile noastre pentru idei de afaceri online, astfel incat sa puteti castiga un venit suplimentar in ritm propriu de lucru. Fii popriul tau stapan, aplica la ideile de afaceri online pe care noi deja le-am expirimentat si de pe urma carora avem deja un venit suplimentar permanent.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress