Afacere Farmasi

Vorbim pe această pagină despre Afacerea Farmasi. O afacere MLM recomandată pentru a câştiga un venit suplimentar online. Bani online pe care îi puteţi obţine în ritm propriu de lucru, de acasă.

Sunt în acest moment mai multe afaceri MLM funcționale în România. Această afacere online a apărut însă recent, mai exact în aprilie 2019. Are un început promiţător şi a reuşit până acum să îşi achite în mod serios bonusurile pentru toţi cei implicaţi în acestă Afacere Farmasi MLM.

Banii nu vin însă peste noapte, nu vin peste muncă. Şi pentru a arăta că se câştigă online cu această afacere am postat chiar în acest articol dovada. O fotografie, de fapt o captură de ecran cu câştigurile obţinute în prima lună de activitate.

Ideea de bază – şi sigur asta vă interesează dacă citiţi acest articol – este că se pot câştiga bani frumoşi cu această nouă afacere MLM.

Afacerea Farmasi

Am fost cooptată în această afacere de un lider dintr-un alt MLM unde am lucrat şi am obţinut rezultate. Am fost reticentă la început. Defapt orice nouă afacere MLM trebuie tratată nu cu optimism ci mai ales cu reţinere.

Aşa arată comisionul Farmasi primit după doar o lună de activitate intensă. Vorbim despre 1000 euro câştigaţi într-o singură lună în ritm personal de lucru folosind în primul rând metode de dezvoltare online. În actuala campanie – iunie – aştept un comision mai mare… Undeva la 6000 lei. Munceşti şi câştigi online pentru un venit suplimentar.

Informatii comision MLM Farmasi

Comparaţie cu alte MLM cosmetice

Comparaţia cu alte afaceri MLM este importantă. Pentru că avem în acest moment mai multe afaceri online dezvoltate în principal pe principiul MLM. MLM pentru cine nu cunoaşte înseamnă Multilevel Marketing. Sau, pe înţelesul tuturor, vânzări directe în sistem de recomandare cu comisioane pentru promovarea produselor.

Bani de acasa

După o experienţă de aproape două luni am avut posibilitatea de a compara această afacere Farmasi cu alte posibilităţi MLM de a cştiga venitui suplimentare. Cred, în acest moment, că din punctul de vedere al câştigurilor şi seriozităţii plăţilor se compară doar cu Afacerea Ladys.

În comparaţie cu Ladys sunt însă câteva elemente care fac diferenţa. Afacerea Ladys este uşor de dezvoltat şi fără îndoială este o afacere online eficientă. Oferă însă câştiguri substanţiale doar din prima linie (la Farmasi se numește această linie de adâncime “prima generaţie). Ladys oferă de la primul nivel un câştig de 10%. Spre comparaţie, noua afacere Farmasi oferă posibilitatea de a ajunge cu câştigurile din prima generaţie la 22%.

Inscriere Farmasi MLM

Un plus pentru Ladys: oferă 10% din câştigurile de la nivelul inferior chiar din prima clipă. Spre deosebire, Farmasi oferă câştiguri – bonus – funcţie de volumul vânzărilor. La 22% ajungi greu, cu muncă. Dar până la 22% poţi primi treptat, din prima generaţie, 9%, 12%, 15%, 18% şi un maxim de bonus de 22%.

Farmasi vs Faberlic

O altă comparaţie pe care o putem face în urma experienţei este Farmasi vs Faberlic. Afacerea MLM Faberlic are un sistem MLM similar, aproape identic cu Farmasi. Însă Faberlic a dovedit că are ceva probleme. Nu cu plata ci cu: lipsa stocurilor de produse, transportul comenzilor, comunicarea. În plus, sau mai degrabă în minus, Faberlic livrează produsele în România din Letonia. Farmasi le livrează repede şi eficient dintr-un depozit aflat pe teritoriul României. Faberlic foloseşte o firmă de curierat mai slabă decât Farmasi cu costuri mai mari de livrare.

Cele două afaceri online au acelaşi sistem MLM. Însă Farmasi oferă mai mult. Oferă livrare rapidă, oferă inclusiv transport gratuit pentru comenzile mai mari. Are pachete şi oferte adaptate pentru liderii care doresc să îşi dezvolte afacerea. Oferă mai mulţi bani pe acelaşi principiu – schelet – de marketing cu Faberlic.

Afacere Farmasi

În privinţa câştigurilor financiare sunt iarăşi diferenţe majore. Pentru a-ţi încasa banii în cont cu Faberlic ai nevoie de o firmă, un SRL sau o PFA. În plus, dacă nu eşti plătitor de TVA , ai nevoie de un VIES – un TVA întors pentru PFA-ul tău.

Spre comparaţie, Farmasi plăteşte orice consultant. Şi îl plăteşte rapid, eficient în contul IBAN pe convenţie civilă oprind impozitul la sursă. Iar pentru PFA-uri neplătitoare de TVA: nu e nevoie de VIES.

Farmasi vs Avon

Comparăm din nou două afaceri MLM. Avon este o firmă de vânzări directe extrem de cunoscută în România. Cu toate acestea câştigurile pe care le puteţi obţine cu AVON nu se pot compara şi nu se vor compara vreodată cu cele pe care le puteţi obţine de la Farmasi.

Plan Afacere Farmasi

Dacă vreţi bani din MLM este greu să îi obţineţi ca venit suplimentar cu Avon. Mai exact îi veţi obţine cu un ritm de lucru mult mai mare şi cu satisfacţii financiare mult mai mici decât cele pe care le puteţi obţine cu Ladys sau Farmasi. Procentele, bonusul oferit de Avon – sunt mici.

Practic şi fără echivoc, în acest moment, cele mai bune afaceri MLM din România sunt Ladys şi Farmasi. Cu sisteme de câştig online distincte dar de succes.

Farmasi vs Oriflame

Am lăsat pentru final această comparaţie între două afaceri online de succes. Nu se îndoieşte nimeni că Oriflame este un lider pe piaţa afacerilor de vânzări directe din Europa şi din România. Însă “încorsetarea” în anumite principii impuse cu forţa consultanţilor dovedeşte că nu se adaptează la modern, la secolul XXI, la anul 2019.

Rutina Oriflame, dorinţa de a ţine efectiv la anumite principii depăşite de noile dezvoltări, impunerile frecvente printr-o poliţie online vor duce la erodare. Deschiderea spre nou şi adaptarea la actualele impuneri ale mediului online vor da câştig în timp Farmasi.

Peste toate, un dezvoltator online are nevoie de libertate de acţiune şi de expprimare şi de susţinere. Cu îngrădiri decente şi fără presiuni. New Media este de fapt Now Media şi Oriflame este departe de a accepta pe toate palierele de dezvoltare acest lucru. Un exemplu clar în acest sens: deşi Oriflame este în cele din urmă un magazin online nu acceptă colaborarea contractuală cu dezvoltatorii web. Pur şi simplu Oriflame impune pentru un contract un cod CAEN de vânzări cu amănuntul. Deşi chiar Oriflame este o structură ONLINE. Cu toate acestea: nu acceptă stabilirea de contracte cu consultanţi declaraţi ca dezvoltatori web.

Venit suplimentar online

Încercăm să concluzionăm, să închidemacest articol dedicat afacerilor MLM. Vorbim în primul rând despre afaceri online, dezvoltări pe care le puteţi şi le putem susţine prin efort propriu folosind calculatorul.

Am încercat să facem o analiză probabil obiectivă pentru principalele afaceri online bazate pe sistemul MLM. În concluzie ne cerem scuze pentru că am avut un punct de vedere, am avut opinii obiective pentru cele mai importante afacri MLM din domeniul cosmeticelor. Totul se bazează pe o experienţă personală şi suntem dispuşi să publicăm puncte de vedere şi reacţii cu valoare de comentarii la acest articol.

Clasamentul site-ului pentru afaceri MLM

Precizăm că este un clasament subiectiv bazat pe experienţa din ultimii ani în afaceri online respectiv în MLM cosmetice România.

  1. Ladys primeşte 5 stele pentru logevitate, corectitudine, plan de afaceri online.
  2. Farmasi primeşte 4 stele cu multe aşteptări pentru această nouă afacere MLM, pentru sistemul de marketing.
  3. Oriflame primeşte 3 stele pentru longevitate şi corectitudine şi pentru un sistem de marketing eficient.
  4. Faberlic primeşte 2 stele pentru dorinţa de a se impune în sistemul de afaceri online pentru câştiguri suplimentare MLM.
  5. Avon primeşte 2 stele pentru constanţă dar fără a oferi câştiguri mari.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress