Afiliere Ladys: bani de acasa, online

O afacere la cheie ce iti poate asigura un venit suplimentar permanent, muncind de acasa cu Lady’s. Bani facuti de acasa cu Ladys, din fata calculatorului, cu un efort minim dar constant, cu o munca usoara pentru ca aceasta afecere la cheie sa iti asigure un venit suplimentar cu un efort minim. Pare incredibil dar da, ai ocazia sa castigi bani stand in fata calculatorului. Nu trebuie sa vinzi, nu trebuie sa depui un efort fizic pentru a promova sau pentru a culege acesti bani castigati de acasa. Scriu aceste randuri dupa ce am reusit sa ajung la un castig constant lunar de aproximativ 1000$, dupa o munca depusa in fata calculatorului timp de un an de zile.

Ladys catalogul gratuit

Inscriere Ladys

Bineinteles ca la aceasta suma nu ajungi fara un efort minim si chiar zilnic sau saptamanal, acesti bani nu ii castigi stand in fata calculatorului doar uitandu-te la monitor. Pe acest site vei gasi insa “reteta” pentru a mi te alatura, pentru a face bani de acasa, urmand cateva indicatii si cativa pasi usor de urmat. Singura conditie: sa ai un minim de experienta in lucrul cu calculatorul (laptopul, notebook-ul etc.). Pentru ca in acest efort unilateral pentru a castiga bani instrumentul principal este claculatorul iar dorinta ta de a obtine un venit suplimentar iti va da imbolul necesar pentru a ajunge la tinta dorita: bani castigati de acasa.

Oferta Ladys Romania
Pe scurt, beneficiul tau va fi adus de promovarea in online a produselor cosmetice Ladys. Pare incredibil dar este adevarat: nu trebuie sa vinzi personal aceste cosmetice, parfumuri sau accesorii cosmetice. Trebuie doar sa le promovezi in mediul online intre prietenii tai, pe retele de socializare, pe bloguri, pe site-urile sau blogurile tale, astfel incat sa atragi cat mai multe cliente in acest proiect. Astfel veti castiga un venit suplimentar. Intr-o prima etapa, beneficiile tale vor fi directe, in produse cosmetice. In parfumuri, in accesorii cosmetice pe care le vei primi gratuit acasa. Faci ce vrei cu ele: le folosesti sau le vinzi la prieteni. Insa este prima etapa a beneficiilor pe care le primesti ca venit suplimentar din promovarea produselor Lady’s. Castig obtinut din fata calculatorului, bani de acasa.

10 ani de seriozitate Ladys

Castig suplimentar de acasa

Daca ai citit pana aici sunt sigura ca ti-am atras atentia…
De primele castiguri vei beneficia in calitate de simplu client Lady’s. Chiar si simpla clienta are avantaje substantiale de la Ladys. Ceea ca va incurajeaza, inainte de a dezvolta o retea de reprezentanti proprie, sa cunoasteti, sa promovati produsele cosmetice, parfumurile si accesoriile comercializate online de Ladys. Foarte multe gratuitati dar si facilitati furnizate de aceasta firma romaneasca de comercializare a produselor cosmetice.

Imediat dupa ca va inscrieti in magazinul online si va activati contul pe adresa postala completata in formularul de inregistrare va fi expediat un catalog gratuit Lady’s. Va ajunge la dv. in aproximativ 6 zile lucratoare dupa ce va activati contul in magazinul online Ladys. Avantajele directe apar de la prima comanda facuta la Lady’s: livrare gratuita acasa prin curier rapid, discounturi de pana la 42% fata de pretul afisat in catalog (functie de suma totala a comenzii), testere parfumuri gratuite in comanda de minim 100 ron, materiale promotionale in fiecare comanda. Plata comenzilor se face in sistem ramburs (la primirea coletului).

Cadou Ladys testere parfumuriSunt mai multe seturi de testere parfumuri pe care le puteti primi gratuit.

Functie de valoare comenzii veti primi un anumit set gratuit de testere. Si, pe masura ce efectuati comenzi la Lady’s, veti primi un alt set de mostre de parfumuri dintre cele 4 oferite de Lady’s in comenzile urmatoare pe care le veti face.

Seturi testere parfumuri mostre LadysDe toate beneficiile magazinului online Lady’s beneficiaza atat clientele cat si afiliatele Lady’s. Nu exista deosebire intre clientii cu cont activ si reprezentanti (afiliati Ladys) la aplicarea reducerilor si facilitatilor permanente oferite de firma Ladys. Astfel, doar in urma activarii contului personal in magazinul online Ladys, veti beneficia de: catalog gratuit, testere gratuite de parfumuri, transport gratuit prin curier rapid, reduceri functie de valoarea comenzii dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos:

Discounturi LadysPuteti remarca faptul ca reducerile fata de pretul de catalog se aplica dupa plafonul de comanda minima de 65 de lei iar cele mai importante discounturi apar dupa o suma totala de comanda de 133 lei. In fiecare colet de comanda de la Ladys veti primi materiale promotionale, cel putin un catalog gratuit, pungi pentru cadouri cosmetice. Si, pe masura ce valoarea comenzii este mai mare, veti beneficia de reduceri substantiale fata de preturile comunicate in catalogul in curs Lady’s. Separat, fiecare campanie Ladys are oferte si reduceri la anumite produse. Promotii de care beneficiati pe perioada respectivei campanii si pe care le aflati din catalogul Ladys in curs.
600.000 euro platiti catre reprezentanti Ladys

Afiliatul Ladys

Ladys le-a platit afiliatilor, doar in perioada 2011-2013, 600.000 de euro. Si va plati incepand cu perioada mentionata, pana la sfarsitul anului, aproxiamtiv 1 milion de euro pentru afiliati (2011-2014). Totul prin programul de afiliere Lady’s. Un proiect corect si serios prin care au fost recompensati toti colaboratorii. Banii sunt platiti lunar afiliatilor, in fiecare zi de vineri dupa data de 1 a lunii si pana in data de 15. Banii sunt transferati direct in contul dv. Comisionul minim pentru a fi incasat este de 300 ron.

Ladys cel mai avantajos program de afiliere
Afiliatii Lady’s sunt atat persoane fizice cat si persoane juridice. Din 2013 Ladys are afiliati persoane fizice pentru care plateste contributiile obligatorii pentru sanatate si impozitul pe venit. Asta inseamna ca nu este necesar sa va deschideti o firma sau sa va fiscalizati. Lady’s va ajuta si se ocupa de toate problemele legate de corectitudinea fiscala fata de stat. 10 ani de seriozitate si profesionalism. Un venit suplimentar garantat.

Ladys dovedeste ca este cel mai avantajos program de afiliere in mediul online acordand comisioane nelimitate pentru inscrieri. Ladys ofera un sistem deschis de castiguri pentru afiliati pe 4 niveluri. Asa cum mentionam, puteti inscrie oricate persoane si comisioanele nu sunt limitate la o suma. 1687 lei dupa doar 3 luni de la afiliere:

Bonus nelimitat pe 4 niveleIn plus, pentru toti afiliatii Ladys ofera un “birou online” unde aveti evidenta permanenta a castigurilor si a retelei pe care ati dezvoltat-o. Astfel aveti oricand acces la sumele de comision cu ajutorul contului din magazinul online Ladys. Este un mod transparent si permanent prin care Ladys va ofera ca afiliat aces la informatiile complete despre contul dv. de afiliat(a). Un venit suplimentar la indemna celor care doresc sa depuna un efort minim, in ritm personal.

Peste 150.000 clienti LadysParfumurile, cosmeticele precum si acesoriile sunt mai mult decat produse. Ele fac parte din stilul nostru unic, ne caracterizeaza, ne influenteaza atat pe noi cat si perceptia celorlalti fata de noi. Daca un produs te face sa te simti speciala, unica si increzatoare, inseamna ca este un produs de calitate pe care il meriti cu desavarsire, iar in acest fel misiunea Ladys este indeplinita.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress