Farmasi: afacere la cheie

Farmasi: afacere la cheie, venit suplimentar ce depinde doar de implicarea ta. Farmasi este o afacere MLM de care m-am îndrăgosit nu doar pentru venitul suplimentar pe car el-am ob’inut ci şi pentru dinamica acestui business. Bref: cu un efort personal consistent, după un an am reuşit să ating un venit suplimentar personal lunar de aproximativ 20.000 lei. Insa tot lunar am investit (mai degraba reinvestit) intre 3000 şi 4000 de lei. Adică este necesar pentru a stabiliza această afacere online să reinvesteşti aproximativ 30% din cât câştigi.

ÎNSCRIERE FARMASI ÎN ECHIPA CENTRAL TEAM

Afacerea Farmasi

Farmasi este cu siguranţă cea mai bună afacere MLM din România în acest moment. În mai puţin de un an a reuşit să surclaseze firmele Oriflame şi Avon ca dezvoltare, cifră de afaceri, recommpense pentru lideri şi consultanţi. O minune a MLM-ului şi a vânzărilor directe în România: aşa este caracterizată firma Farmasi de website-urile de specialitate.

Afacerea Farmasi a fost în 2019 business-ul cu cel mai mare potenţial iar în 2020 a impus foarte mulţi antreprenori. Mai jos aveţi dovada clară a unei dezvoltări exponenţiale cu câştigurile obţinute de o persoană, de un lider, în perioada mai 2019 – iunie 2020. Important: cifrele, veniturile obţiute includ şi primele, bonusurile de calificare pentru poziţiile de MANAGER FARMASI respectiv DIRECTOR AUR FARMASI.

Afacerea Farmasi online

Bani online cu Farmasi

Pentru a face bani cu Farmasi este important să aveţi dorinţă de dezvoltare, deschidere, timp personal pe care să îl alocaţi zilnic pentru a vă dezvolta propria afacere ca antreprenor Farmasi. După ce stabiliţi că dispuneţi de aceste lucruri este foarte important să vă înscrieţi în echipa unui lider Farmasi. Liderul este mai mult decât un consultant. Liderul farmasi este cel care are deja experienţă de dezvoltare şi, mai ales, bani pentru a se dezvolta mai departe şi pentru a vă ajuta, are o expertiză aplicată pe care v-o poate împărtăşi.

Aşadar: pentru a face bani online sau prin vânzări directe cu Farmasi aveţi nevoie de un lider adevărat, denumit sponsor Farmasi sau mentor Farmasi.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress