Bani online cu Farmasi

Revenim cu informaţii despre venitul suplimentar, bani online pe care îi puteţi obţine cu Farmasi România. Pentru că suntem siguri că, dacă aţi ajuns pe acest website, doriţi să câştigaţi un venit suplimentar dacă se poate de acasă din faţa calculatorului.

Revenim aşadar cu informaţii despre această afacere MLM. Ce înseamnă MLM bănuim că ştiţi. Dar reamintim… Este vorba de cîştiguri din recomandarea unor produse în sistem de vânzări directe. Abrevierea MLM este de la Multilevel Marketing. Adică vânzări, promovare, marketing cu câştiguri din mai multe niveluri.

Afacerile MLM sunt şi continuă să reprezinte surse de venit suplimentar. Iar dezvoltarea marketingului online a întărit şi mai mult aceste tipuri de afaceri. În prezent sunt sute de persoane poate chiar mii care câştigă bani online, obţin un venit suplimentar din afaceri bazate pe sistemul MLM.

Pe scurt, ce trebuie să faci? Recomanzi pe internet, în online, folosind blogul, site-ul sau reţele sociale, un anumit brand. În cazul nostru prezentat în acest articol vorbim despre Afacerea Farmasi.

Câştiguri cu Farmasi

Primul pas în această afacere MLM este înscrierea Farmasi. Şi este absolut important să nu vă înscrieţi direct în magazinul online. De ce? Pentru că nu veţi avea sponsor. Veţi fi integrat(ă) în sistemul acesta direct sub companie. Şi dacă doriţi să faceţi bani online este important să aveţi un mentor. Să aveţi o persoană care să vă ajute la început de drum.

Mai jos aveţi o dovadă a cîţtigurilor obţinute după o orimă lună. O primă campanie de lucru intens cu o oarecare investiţie şi în promovare. Câştigul final a fost de peste 1000 euro. Investiţia de început a fost undeva la 400 de euro (site, cataloage, comanda obligatorie, susţinere a doi lideri de structură pentru a avea doi piloni).

Venit suplimentar cu Farmasi

Inscriere Farmasi: doar la un lider de reţea

Aminteam mai sus că este extrem de important să vă înregistraţi în structura unui lider, a unui director de structură. Pentru că odată ajuns la 22% aceasta poate oferi un suport eficient.

Prin inscriere Farmasi realizată în structura unui lider de reţea aveţi avantaje importante:

  • Sfaturi pentru dezvoltare. Sunt informaţii esenţiale pe care vi le poate furniza doar un lider cu experienţă. Odată ce a ştiut cum să ajungă la nivelul de director (22%) – cu siguranţă: 1 vă poate susţine financiar, 2. are experienţa şi expertiza necesară, demonstrată, pentru a vă ajuta.
  • Susţinere financiară până când ajungeţi la un nivel de cel puţin 12%. De la 12% obţineţi deja un venit de peste 800 lei şi vă puteţi autosusţine. În ce constă această această susţinere financiară? Sponsorul vă oferă banii necesari pentru a cumpăra cataloagele destinate celor înscrişi în structura dv.
  • După ce depăşiţi nivelul de 12% sponsorul vă poate subvenţiona un blog sau un site dedicat pentru a vă dezvolta cu succes propria reţea de reprezentanţi Farmasi. Dacă vă înscrieţi la noi în echipă veţi beneficia de acest avantaj: website la cheie. Este însă necesar să vă pricepeţi cât de cât la administrarea unui blog sau website.
  • Un sponsor experimentat, un lider, are un cuvât important de spus în relaţia dintre tine şi companie. Problemele mari, importante, pot fi reglate, rezolvate cu ajutorul unui lider recunoscut. El te poate susţine, poate interveni pentru a avea un sprijin mai rapid.

Dacă te înscrii aleatoriu, random pe internet: e foarte posibil să nu ajungi în echipa unui director, a unui sponsor puternic. Este un risc mare. Pentru că te poţi înscrie o singura dată. Pentru că nu te mai poţi muta la alt sponsor/lider odată ce eşti înscris(ă).

Inscriere Farmasi MLM

Bani online garantaţi

Este bine de ştiut că Farmasi achită banii pe data de 22 ale lunii. Bonusul este afişat în cont până pe data de 15 ale lunii. Ai astfel o perspectivă supra viitorilor bani pe care urmează să îi primeşti în cont.

Personal am primit banii chiar după prima campanie. O campanie eficientă aşa cum puteţi vedea din imaginea de mai sus. Aşadar dintr-o singură campanie, din prima lună am scos şi investiţia şi am avut şi beneficiu. Am rămas cu aproape 600 euro. Bani din care am reinvestit, după prima campanie, încă 300 de euro în publicitate şi în încă un viitor lider. Plus cataloagele pentru liderii deja existenţi din structura mea.

Puteam rămâne cu câştigul. Însă doresc să ajung mai departe. Să obţin bonusul de 1000 de euro de calificare la nivel de director. Doresc apoi un alt bonus pentru calificarea la director de aur. Şi intenţionez să ajung la nivelul de director de platină în 12 luni pentru a primi şi o maşină spre folosinţă.

Plan Afacere Farmasi

Estimări de câştig

După ce ajungi la 12% ai deja un câştig de peste 800 lei (pe lună, pe o campanie). După 15% undeva la 1500 lei. După 18% ajungi undeva la 2200 lei bani în cont (pe o lună). După 22% discutăm deja de mia de euro pentru o lună.

Alătură-te echipei noastre

Înscrie-te folosind bannerul de mai sus. Comandă pachetul de start de 63 de lei pentru a cunoaşte produsele. Apoi începi să îşi dezvolţi propria echipă de reprezentanţi după ce îndeplineşti condiţia de comandă lunară de 150 lei. După ce reuşeşti să înscrii 5 persoane active te vom contacta. Şi te vom ajuta să te dezvolţi.

Sunt absolut importanţi primii paşi pe care îi vei face în dezvoltarea acestei afaceri pentru a câştiga un venit suplimentar. Bineînţeles că banii nu vor veni singuri. Va fi nevoie să te implici. Dar cu siguranţă că eforturile tale vor fi recompensate financiar fie şi pentru a câştiga bani online cu Farmasi.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress