MLM Romania

Afacere MLM România la cheie, un business la îndemâna oricui cu un birou virtual. MLM este abrevierea de la Multilevel Marketing. În Romania afacerile MLM s-au dezvoltat îndeosebi după anul 2000. Aceste business-uri s-au bazat în principal pe vânzarea de produse cosmetice sau bijuterii. După o dezvoltare importantă, cu mai multe firme de multilevel marketing, pe parcursul timpului au rămas doar câteva afaceri de acest timp. Unele dintre acestea au dispărut definitiv, altele s-au adaptat la piață și s-au transformat în magazin online. Important este însă de reținut că în România afacerile MLM s-au dezvoltat foarte bine și funcționează pe principii solide. Cele mai importante afaceri MLM România stau pe o bază solidă care susține un sistem de vânzări directe bazat pe consultanți și lideri de rețele.

În acest articol vom analiza însă cea mai de succes afacere MLM care s-a dezvoltat exponențial în România în ultimii 3 ani.

CLICK AICI pentru a intra în afacere Farmasi

MLM România Farmasi

MLM România Farmasi este o afacere cu un plan de marketing pe mai multe niveluri care funcționează foarte bine. Este o firmă de succes care se ocupă de vânzarea produselor cosmetice și dermatocosmetice pe principiul unei afaceri MLM.

În România MLM afacere Farmasi s-a înființat în aprilie 2019 câștigând foarte repede popularitate în primul rând datorită produselor cosmetice de calitate comercializate. În al doilea rând, planul de afacere Farmasi s-a dovedit a fi cel mai bun din România. În ce sens? Sistemul de multilevel marketing Farmasi chiar oferă câștiguri importante pentru toți cei care aplică la acest business.

În cei peste 3 ani de activitate toți cei care s-au alăturat Farmasi și au ajuns la niveluri de lider au constatat seriozitatea firmei dar, mai ales, veniturile pe care le pot realiza printr-o activitate de muncă în ritm propriu. Această firmă ale cărei baze au fost puse de Dr. C. Tuna, în Turcia, a schimbat viețile a mii de români.

Farmasi a obținut statutul de prima companie turcească, clasată pe locul 28, conform celui mai important site de vânzări directe din lume, “Direct Selling News”, 2022 (pe baza vânzărilor din 2021).
Fiind prima firmă turcească printre cei mai mari 100 vânzători direcți la nivel global.

Afacere Farmasi

Farmasi este producător, retailer și companie internațională de vânzări directe pe segmentul de produse de înfrumusețare, de îngrijire personală, de îngrijire a locuinței și de wellness.

Este una dintre companiile de vânzări directe cu cea mai rapidă creștere, având 3 milioane de Consultanți.

Farmasi exportă produsele sale în peste 120 de țări și ajunge la 350 milioane de cumpărători.

CLICK AICI pentru a intra în afacere Farmasi

Outlet Cosmetice

Afacerea Farmasi MLM

Odată ce ți-ai activat contul personal în magazinul online Farmasi vei avea numeroase beneficii care se traduc în primul rând prin câștiguri financiare. Îți activezi contul personal, te alături echipei noastre și beneficiezi de:

  • Afacere Farmasi la cheie, cu un birou virtual de unde poți lucra oricând.
  • Reducere de prețuri față de prețurile afișate în catalog: 23% pentru parfumuri, cosmetice, rujuri, produse de machiaj și 30% discount pentru toate produsele din catalog din gama Dr. C. Tuna și Mr. Wipes.
  • Consultanță permanentă din partea sponsorului tău al cărui număr de telefon îl regăsești în contul tău de clint(ă).
  • Bonificații, reduceri dar și produse gratuite în campanii distincte promovate de Farmasi.

Câștiguri Afacere Farmasi

  • Reduceri substanțiale față de prețurile afișate în #catalogFarmasi.
  • Transport gratuit pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 199 lei.
  • Suport dedicat din partea sponsorului, a directorului direct și a directorului regional.
  • Câștiguri financiare în contul de consultant sau în contul bancar funcție de sumele obținute în fiecare campanie.
  • Câștiguri aproximative pe care le poți primi lunar în contul bancar funcție de nivelul atins în calitate de consultant Farmasi: 9% aproximativ 5-8 milioane lei, 12% 7-12 milioane lei, 15%, 15% 9-20 milioane lei, 18% 15- 40 milioane lei, 22% peste 30 milioane lei.
  • Excursii gratuite în țară și în afara țării.

MLM România

Afacerea de tip Multi Level Marketing (MLM), considerata de mulți economiști “afacerea viitorului”, presupune transferarea unor produse sau servicii de la producător sau furnizor către consumatori, prin intermediul unor distribuitori (pe baza unui plan de marketing) care sunt recompensați după volumul activității personale si a structurii sale pe mai multe nivele (multi-level).
Progresul în carieră asigurat. Se întâmplă în mod curent la locul de muncă, că deşi îndepliniţi condiţiile pentru avansare, în locul dumneavoastră este avansat altcineva. În MLM fiecare trebuie să muncească pentru o poziţie superioară şi este nominalizat în mod automat în aceea poziţie odată cu îndeplinirea criteriilor dinainte stabilite. Aici nu există protecţie, sau corupţie şi nici privilegii care să ducă la avansare.

În MLM – marketingul pe mai multe niveluri, planul de compensare plătește de obicei participanților din două posibile fluxuri de venituri. Primul se bazează pe un comision de vânzări din vânzarea directă a produsului sau serviciului; al doilea este plătit din comisioane bazate pe achizițiile angro făcute de alți vânzători pe care participantul i-a recrutat pentru a vinde și produse. În ierarhia organizațională a companiilor MLM, participanții recrutați (precum și cei pe care recrutul îi recrutează) sunt denumiți distribuitori în linia descendentă.

Outlet Cosmetice Farmasi

Prin sistemul de vânzări directe, Farmasi oferă de fapt posibilitatea clienților săi să cumpere produse cosmetice la preț de producător. Outlet Cosmetice Farmasi – se mai poate spune – datorită sistemului de vânzări directe. De prețul de outlet cosmetice beneficiază toți clienții care își activează contul în magazinul online.

Un avantaj important pentru orice client cu cont activ în magazinul online Farmasi este că acesta poate decide oricând să se dezvolte ca beauty influencer, consultant. Astfel orice client are acces la cosmetice la preț de outlet dar i se deschide și oportunitatea de a intra în afacerea Farmasi.

Avantajele sunt așadar numeroase. Prin înscriere în afacerea Farmasi veți avea doar de câștigat. Este o afacere MLM România care îți poate schimba viața în bine sau chiar în foarte bine!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress