Farmasi România

Afacerea Farmasi este propunerea acestui articol. Cosmetice Farmasi a intrat pe piaţa din România ca firmă MLM din aprilie 2019. Este o afacere MLM cu un plan foarte bine conturat.

Puteţi câştiga bani online sau din vânzări directe prin înscrierea în acesastă afacere de succes în 120 de ţări.

Oferta Farmasi este unică în România. Condiţie la înscriere Farmasi: vârsta minimă de 18 ani.

Iar ca plan de afacere este o oportunitate extrem de bună atât pentru iniţiaţi cât şi pentru începători.

Cosmetice Farmasi România

Farmasi este o firmă de vânzări directă a produselor cosmetice realizate în laboratoarele proprii din Turcia – Farmasi România fiind reprezentanţa producătorului internaţional pentru ţara noastră. farmasi produce peste 2000 de produse cosmetice diferite.

Înscriere Farmasi România

Farmasi deţine 7 fabrici pe teritoriul Turciei şi îşi vinde produsele în mai multe ţări printre care şi în România din primăvara anului 2019. O campanie a firmei durează o lunp şi pentru fiecare campanie este emis un catalog separat.

Catalog Farmasi

Pentru a consulta oferta de produse din cel mai recent catalog Farmasi daţi click aici.

Discount Farmasi

Discountul general pentru produsele incluse în comanda directă este de 30%. Un calcul foarte simplu: dacă veţi comanda produse cosmetice Farmasi în valoare de 100 de lei vei plăti doar70 de lei. La această sumă se adaugă taxa de transport prin curier rapid de 12,9 lei.

Pentru o comandă de 200 de lei transportul comenzii este gratuit şi veţi plăti doar 140 de lei, beneficiind de un discount Farmasi de 60 de lei.

Pentru a deveni activ un consultant trebuie săcomande şi să achite o comandă de minim 150 lei (valoare finală de plată – nu valoare decatalog). După ce veţi recruta 3 consultanţi activi în structura personală veţi primi cadou Apa de parfum Sensational pentru Ea (pentru femei).

Bonus de recrutare Farmasi

Pentru trei recrutări de consultanţi activi veţi primi cadou o apă de parfum pentru femei.

Pentru 10 recrutări pe care le realizaţi în structura proprie, 10 consultanţi activi (care fac comanda da minim 150 lei) veşi primi cadou două ape de parfum şi 150 de lei.

ÎNSCRIERE FARMASI AICI

Beneficii înscriere Farmasi

  • Reducere 30% faţă de preţul de catalog Farmasi. Acces la produse de calitatea. În prima comandă aveţi opţiunea de a comanda kitul de bun venit cu 15 produse la un preţ special.
  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 190 lei (pe teritoriul României).
  • Nu există comandă minimă.
  • Pentru trei consultanţi pe care îi recrutaţi personal într-o campanie veţi primi cadou apa de parfum Sensational pentru EA (un excelent parfum de damă). Important de reţinut: cele trei persoane recrutate trebuie să facă la rândul lor, fiecare, o comandă de 150 lei (în plată, după reducere, nu preţ de catalog).
  • Pentru 10 consultanţi activi recrutaţi de un consultant acesta va primi două ape de parfum + un bonus de 150 lei. O bonificaţie în produse şi bani pe care o primeşte orice consultant care se străduieşte să înscrie şi să activeze la rândul său alţi consultanţi.

Cadou de bun venit

Kitul de start Farmasi îl primiţi o singură dată, în prima comandă după înregistrare. Setul de bun venit Farmasi include 15 produse la un preţ absolut special. Pentru pachetul de bun venit Farmasi plătiţi doar 49,99 lei. Sunt 15 produse în total pe care le primiţi în acest set.

Dacă alegeţi să cumpăraţi doarsetul de bun venit în prima comandă veţi plăti în total doar 62,99 lei (setul + transportul prin curier rapid). Cu alte cuvinte dacă folosiţi codul de produs PK00002 în comanda rapidă şi finalizaţi cimanda veţi achita în total 62,99 lei pentru kitul promoţional Farmasi la care se adaugă şi taxa de transport prin curier rapid de 12,90 lei.

Transport şi taxă livrare Farmasi

Transportul coletelor se face doar prin curier rapid. Comanda Farmasi nu se livrează prin Poşta Română. Comanda o veţi primi “la uşă” sau la poartă prin firma de curierat GLS România.

Costul pentru transportul comenzii este unul fix. Nu există comandă minimă. Dar costul de transport este unul fix: 12,90 lei.

Orice comandă Farmasi de minim 190 lei (preţ plată pentru comandă după discount, preţ final) beneficiază de livrare gratuită. Mai clar: toate comenzile de peste 190 lei nu mai plătesc taxa de livrare Farmasi.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress