Oriflame

Afacerea Oriflame si-a dovedit eficienta. Prin afilierea Oriflame veti castiga un venit suplimentar. Afacerea Oriflame poate fi dezvoltata pe doua directii. In principal este o afacere Multilevel marketing (MLM) in industria cosmeticelor. Este vorba in primul rand de cosmeticele suedeze ale firmei Oriflame.

Cele doua modalitati de a castiga cu afacerea Oriflame sunt vanzarile directe si inscrierea de afiliati in propria dv. echipa Oriflame. Cele doua posibilitati de a castiga bani cu Oriflame nu se exclud reciproc. Puteti in acelasi timp sa vindeti/distribuiti produsele Oriflame dar si sa insxcrieti in propria dv. echipa Oriflame persoane care doresc sa castige un venit suplimentar.

Inscriere OriflameDin vanzari se pot obtine venituri suplimentare ce se bazeaza pe diferenta de pret, discountul de care va bucurati in calitate de coordonator Oriflame. Discountul se aplica in functie de valoarea comenzii, asa cum explicam in fotografia de mai jos. Reducerea se aplica la pretul afisat in catalogul Oriflame. Astfel, dv. prezentati catalogul cu pretul produsului, podus pe care de fapt il cumparati cu o redcere cuprinsa intre 23% si 40% (functie de valoarea totala a comenzii Oriflame). Diferenta intre pretul cu care vindeti produsul (cel de catalog oriflame) si pretul cu care il achiztionati de fapt este beneficiul dv.

Pentru a intelege mai bine cum obtineti profit din vanzarea produselor Oriflame va dam urmatorul exemplu: cumparati de la Oriflame produse din catalog in valoare de 120 lei. Va inscrieti asadar in categoria intai de reduceri (comenzi cuprinse intre 70 lei si 299,99 lei) si beneficiati in calitate de Coordonator oriflame de o reducere de 23% fata de pretul de catalog. Asta inseamna ca veti plati pentru comanda de 120 de lei doar 92,4 lei. ceea ce inseamna ca, dupa ce veti vinde produsele la pretul de catalog, veti castiga 27,6 lei. Un alt avantaj este acela ca puteti achita comanda Oriflame in termen de 18 zile de la primirea comenzii. Perioada in care dv. puteti vinde produsele pentru a achita comanda.

Cum iti extinzi propria retea de reprezentanti Oriflame?

Foarte multe persoane doresc sa castige un venit suplimentar in ritm propriu de lucru. Aceste persoane pot fi interesate de oportunitatea de castig oferita de Oriflame – printre acestea se pot numara clientii tai, prietenii sau alte persoane interesate de obtinerea unui venit suplimentar sau de a-si incepe propria afacere. Atunci cand prezinti oportunitatea Oriflame si altor persoane care, la randul lor, incep sa isi construiasca de asemenea propria afacere Oriflame, este momentul in care castigurile tale incep sa creasca cu adevarat.

Pe masura ce instruiesti ca reprezentant Oriflame si alte persoane, iar echipa ta incepe sa creasca, castigurile tale vor creste prin discounturile de performanta si punctele bonus aduse de catre echipa ta.  Astfel ca, pe masura ce afacerea reprezentantului Oriflame se va dezvolta, cresc si recompensele. Vei castiga bani, recunoastere Oriflame prin titlurile obtinute (Manager, Director) si poti calatori in destinatii fabuloase in toata lumea (in 2015, castigatorii competitiilor de la inceputul anului au calatorit gratuit in Egipt).

Venituri Online OriflameTreptat, odata cu extinderea propriei retele Oriflame, incep sa vina castigurile si din vanzarile celor din propria echipa Oriflame.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress