Intentia noastra

Prin acest site ne propunem sa oferim informatii despre afaceri ce pot asigura un venit suplimentar pentru toti cei care au un ptential si il pot folosi pentru a obtine bani in ritm propriu de lucru. Venitul suplimentar se bazeaza pe: aplicarea la un program functional si pe un efort personal depus pentru a obtine beneficii. Sa se inteleaga foarte clar: aplicarea la programele propuse de noi nu asigura un venit suplimentar atata timp cat cel care aplica nu depune si un efort, o munca in regie proprie, pentru a obtine beneficii. Prin beneficii intelegem atat bani cat si produse ce pot fi folosite de aplicanti sau pot fi comercializate pana in momentul in care aplicantul la program ajunge la un nivel care sa ii permita obtinerea unui venit suplimentar in bani. Sunt anumite sisteme de afiliere care pentru inceput platesc in produse si dupa ce se atinge un anumit prag de bonus se fac plati in bani. Sau se poate pastra bonusul pana atinge un prag si poate fi solicitat in bani.

Venit suplimentar in regim propriu de munca

Nimic nu se obtine fara munca. Dar noi va oferim posibilitatea de a va valorifica timpul liber pentru a munci in scopul de a obtine un venit suplimentar. Si va oferim aceasta oportunitate prin furnizarea unor informatii esentiale si verificate care sa va puna in pozitia de a va valorifica potentialul de timp liber. Fie ca este vorba de persoane care au deja un salariu sau de persoane care nu au un venit si doresc sa isi rezolve aceasta problema: noi oferim solutii viabile. Solutii care se bazeaza insa, asa cum am precizat, pe un efort propriu, pe o munca in regim personal fara program stabilit sau fara obligatii de program, in cele mai multe cazuri din fata calculatorului. Noi va invitam sa obtineti venituri suplimentare alaturi de o echipa experimentata, beneficiind de experienta dobandita.

bani online si venit supliemntarVom incerca sa oferim cat mai multe explicatii si detalii pentru ceea ce propunem ca solutie pentru un venit suplimentar acasa. Intelegem prin venit suplimentar online un beneficiu financiar ce poate fi obtinut intr-o perioada de timp, prin munca personala in mediul online, prin promovarea unor programe de afiliere sau MLM de acasa, din fata calculatorului. Optiunile de aplicare la programele propuse va apartin si, foarte important, noi nu garantam venitul suplimentar doar in urma inscriereii la sistemele si programele propuse. Pentru ca noi nu propunem platforme de afiliere, sisteme piramidale, programe pay per click. Noi propunem si sustinem sisteme concrete pentru un venit suplimentar, sisteme verificate pana la cele mai mici detalii de corectitudine a platilor, sisteme ce se bazeaza pe munca si pe efort propriu, constant si periodic. Este vorba de programe de afiliere, sisteme MLM (multileverl marketing – marketing organizat pe mai multe niveluri), programe de monetizare pentru site-uri sau bloguri, afaceri de vanzari directe, sisteme de promovari directe. Toate acestea au la baza efortul si munca depusa de cel sau cea care aplica pentru un venit suplimentar muncind de acasa. In cele mai multe idntre cazuri insa este necesar sa aveti cel putin un blog sau un site personal.

Noi asiguram pentru un venit suplimentar:

1. Informatii despre programe functionale pentru un venit suplimentar ce poate fi obtinut si muncind de acasa.
2. Informatii pentru a dezvolta si aplica eficient la programe si sisteme functionale pentru un venit suplimentar.

Munca si eforturile de dezvoltare va apartin in totalitate, determinarea si eforturile dv sunt cele care vor duce la un venit suplimentar dupa ce aplicati la programele si sistemele recomandate de noi. Nimic nu poate fi obtinut fara munca iar noi va oferim posibilitatea de a va folosi tipul si capacitatile de care dispuneti pentru a obtine bani intr-un ritm propiu de lucru. Mai clar noi va spunem: “aplicati la urmatoarele programe daca doriti sa obtineti un venit suplimentar, in ritm propriu de munca, pentru ca sunt programe pe car enoi le-am testat si functioneaza”.

Venit suplimentar cu MLM

Venit suplimentar onlineSistemele si programele de publicitate, MLM, afiliere pe care le promovam o sa va asigura un venit suplimentar lunar cuprins intre 10 ron si 50.000 ron iar suma pe care o veti obtine depinde in primul rand de munca depusa intr-o perioada de timp. Cu cat timpul dedicat intr-o anumita perioada este mei mare, cu cat trec saptamanile si lunile, munca se transforma treptat in beneficii. Nu va asteptati sa castigati 30 de milioane pe luna dupa 2-3 luni de munca. Acest venit suplimentar poate fi atins dupa cel putin un an de munca. Dupa o perioada de cel putin un an in care va implicati zilnic si depuneti un efort constant. Important este sa aveti dorinta de a munci si increderea pe care noi v-o sustinem pentru ca intr-o perioada de catava luni sa obtineti primele venituri si sa aveti primele semnale concrete despre fucntionarea sistemelor. Noi nu va oferim decat undita si sfaturile pentru a deveni un bun pescar. Depinde de dv cat de mult peste veti prinde si cum veti folosit informatiile si mai ales cat veti munci. Important este sa intelegecti ca, dupa aplicarea la sistemele si programele pe care vi le propunem si pe care noi le-am verificat, numai de dv depinde acel venit suplimentar pe care il veti obtine, proportional cu eforturile, munca si capacitatea de a dezvolta o idee de afacere online. Noi va oferim informatiile, dumneavoastra le folositi munciti in ritm propriu. Dupa ce veti intra in retelele noastre veti beneficia si de informatii pe masura ce va dezvoltati propriile proiecte. Vom fi alaturi de dv pana masina se misca si o vedeti ca genereaza bani si intelegeti principiile.

Cei (cele) sceptici in privinta programelor pe care noi le propunem pe acest site vor primi dovezi si informatii suplimentare (doar dupa ce aplica la sistemul nostru de recomandari si intra in retelele noastre). Important: noi nu obligam pe nimei sa aplice la aceste programe si nu le garantam ca vor ajunge la profit in conditiile in care nu se angajeaza la un efort propriu. Prin informatii suplimentare intelegem:

– Dovezi de reusita si de plati pentru fiecare program/sistem sustinut de noi.
– Sfaturi si infromatii pentru dezvoltarea respectivei afaceri pentru a obtine un venit suplimentar.

Important pentru un venit suplimentar:

– Aplicati la programele propuse de noi.
– Munciti, construiti, depuneti un efort in regim propriu pentru dezvoltare. Oricand veti solicita informatii veti primi sfaturi si chiar suport logistic pentru dezvoltare acolo unde este cazul (conditie principala: sa va aflati in structura de afacere a recomandarii pentru un venit suplimentar).

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress