Faberlic România

Faberlic este o afacere de tip MLM. Faberlic a revenit în România din luna iunie. Planul afacerii MLM Faberlic este unul complex. Un plan de afacere MLM diferit de toate celelalte sisteme similare din România. Spre deosebire de toate celelalte afaceri MLM garantate şi cunoscute în România, Faberlic are mai multe tipuri de recompense şi un sistem de deszvoltare diferit ce include şi prime dar şi bonusuri în schimbul comenzilor făcute.

În acest articol o să vă prezentăm principalele repere ale acestei afaceri, inclusiv avantajele pentru clienţi(te) care îşi activează contul în magazinul online Faberlic în limba română. De la început vă amintim că cele mai multe informaţii despre afacerea Faberlic în ROmânia le găsiţi pe website-ul dedicat acestui MLM: www.faberlicromania.com.

Inregistrare Faberlic Romania

Afacerea MLM Faberlic Romania

Primele avantaje ale afacerii MLM Faberlic constau în reducerile obţinute la comenzile făcute din cabinetul personal. După înregistrare şi apoi activarea contului obţineţi statutul de client favorizat. Acesta este primul pas indiferent că doriţi doar să cumpăraţi produse cu reducere sau intenţionaţi să abordaţi pro-activ afacerea MLM Faberlic.

După activarea contului Faberlic puteţi cumpăra din magazinul online produse cu reducere de 20% faţă de preţurile afişate în catalog. Condiţia pentru a benefica de acestă reducere este să faceţi o comandă de minim 80 lei (preţ de catalog Faberlic). La preţul total se va adăuga costul pentru curierul rapid în valoare de 12 lei (indiferent de volumul şi greutatea coletului). Pentru comenzi mai mari care depăşesc valoarea de 100 de puncte Faberlic veţi beneficia de reducere de 26% faţă de preţul afişat în catalog dar şi de numeroase alte oferte la preţuri speciale.

De reţinut este că pentru fiecare comandă făcută şi apoi plătită în cabinetul personal veţi primi un număr de puncte. Acestea se adaugă într-un “portofel” virtual. Puteţi apoi achiziţiona în schimbul acestor puncte produse ce se află într-un flyer special, o zonă dedicată produselor pe care le puteţi achiziţiona cheltuind aceste puncte.

Tot după prima comandă de minim 80 de lei (după achitarea ei) vi se deschide şi opţiunea de a înscrie proprii clienţi sau viitori reprezentanţi. Până nu faceţi această primă comandă nu vi se deschide foirmularul de înscriere de persoane în propria reţea.

Planul afacerii MLM Faberlic

Primii paşi constau în ănscriere şi apoi activarea contului (cu ajutorul SMS-urilor pe care le primiţi) apoi lansarea primei comenzi de minim 80 de lei. După aceste etape vi se deschide oţiunea de a vă dezvolta propria reţea. Este importat de ştiut ca este necesar sa realizaţi cel puţin o comandă la interval de 3 campanii pentru a vă păstra propria structură de lider Faberlic. Iar dacă doriţi să vă încasaţi bonusu este necesar să faceţi o comandă de minim 50 de puncte Faberlic. Fără comanda de 50 de puncte nu puteţi încasa bonusul şi nu puteţi promova pe scara Faberlic (consultant, lider, director etc.). Acest lucru se repetă şi se ia de la zero în fiecare campanie (similar cu sistemul de promovare de la Oriflame). Mai jos aveţi un clip video cu toate expşicaţiile pentru planul MLM Faberlic în România.

Încasarea bonusului Faberlic

Pentru a încasa bonusul Faberlic România trebuie mai întâi să încheiaţi un contract cu firma. Pentru a încheia contractul cu Faberlic trebuie să aveţi o formă de fiscalizare (firmă, PFA, SRL etc). Banii îi primiţi în contul pe care îl indicaţi în factura pe care o eliberaţi firmei Faberlic.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress