Castiguri cu Google din blog sau site

Puteti castiga un venit suplimentar din promovarea anunturilor Google. Este insa necesar sa va construiti un site sau un blog pentru a integra anunturile Google. Aveti doua optiuni in acest sens: blog gratuit sau site/blog personal pe un domeniu cumparat. Exista si o a treia optiune: construirea unui website pe blogspot folosind un domeniu cumparat, personalizat. Nu o sa va imbogatiti din aceasta monetizare a blogului. Dar nici nu o sa va strice niste bani castigati in plus. Totul este sa aveti un blog personal sau un site de opinii. Pe care sa introduceti codul de la Gogle de promovare.

Venit suplimentar cu Google

Un venit suplimentar pe care il puteti castiga cu un blog. Si va dam un exemplu cu un blog monetizat care aduce un venit suplimentar de luat in seama. Ideea este insa ca este necesar sa produceti continut (articole) unice ca valoare informationala. Daca veti intra pe Blogul Doamnelor veti constata ca in cativa ani s-a construit un website. In fiecare saptamana sunt adaugate noi articole. Si toate sunt monetizate cu reclame de la Google.

Ideea de baza este sa va construiti un blog sau un website pe care sa il monetizati. Bineinteles ca solutia Google Adsense nu este unica. Puteti in timp sa apelati si la alte metode de monetizare. Un website sau un blog care sunt bine monetizate vor aduce un venit suplimentar printr-un efort propriu. Ideea de baza este sa adaugati continut permanent pe aceste platforme care va apartin.

Venit suplimentar prin monetizare

V-am dat exemplul unul blog de nivel mediu ca succes. Are categorii specifice cum ar fi de exemplu retetele culinare. Cu un efort minim puteti adauga un astfel de continut. Din epxperienta personala sau din experienta imrumutata din alte site-uri puteti publica retete. Prepararea retetelor are succes in online. Este insa important sa nu copiati (copy-paste) retete. Incercat si perfectionati si sa completati orice continut pe care il adaugati pe website.

Bani online

Nu reinventam roata pentru a va spune cum sa castigati bani online. Totul este sa va concetrati, sa depuneti un efort personal, pentru a castiga bani online, pentru a obtine un venit suplimentar cu un website sau un blog. Daca aveti intrebari va stam la dispozitie prin formularul de contact.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress