Bani online cu Ladys

Ladys: venit suplimentar online. Castiga un venit suplimentar de acasa cu Ladys. Muncesti online ptr venit suplimentar cu Lady’s. Te inscrii, ai birou online si ai un venit supimentar garantat.

Prin inscriere beneficiati de la Ladys de reduceri de pana la 25% fata de pretul de catalog la comenzi de minim 100 ron. la comenzi mai mari beneificiati de reduceri fata de pretul afisat in catalog de pana la 32%. Nu aveti comenzi obligatorii lunare, nu sunteti obligat(a) cu absolut nimic la inscriere. Inscrierea Ladys este absolut gratuita si fara obligatii. Contul se obtine direct prin accesarea bannerului de mai jos. bani online de acasa cu Ladys, birou online pentru un venit suplimentar din site-ul Ladys. Bani online prin munca de acasa, in program personal pentru un venit suplimentar online.

Bani de acasa

Sfaturi afacere Ladys

Puteti plasa comenzile si la un interval de 90 de zile dupa data inscrierii. Un reprezentant Ladys beneficiaza si de alte reduceri la anumite produse cosmetice pe langa discountul obisnuit.

La prima comanda de cosmetice de la Ladys de minim 100 ron, in plus de catalogul gratuit, primiti si un set gratuit de testere (mostre parfumuri). Pana la 20% castiguri cu Ladys din vanzarile afiliatilor adusi in sistem. Raport calitate/pret excelent pentru cosmetice, parfumuri, produse machiaj, creme si produse ingrijire, bijuterii placate argint, ceasuri de dama si barbatesti. Acces la cosmetice germane de calitate, produse de ingrijire si machiaj de la Impala Cosmetics si Brooklin pe care le puteti cumpara online la preturi speciale.

Livrare gratuita prin curier rapid a comenzii in aproximativ 2000 de localitati (CLIC AICI pentru a vedea lista). Transport gratuit prin Posta Romana (plata ramburs, Ladys suporta costul transportului). 7,5 ron transport prin curier rapid in tara  acolo unde nu exista gratuitate pentru curier rapid si se solicita acest tip de expediere.

Afacere Ladys

Puteti sa comandati produsele cosmetice Ladies oricand 7 zile din 7, 24 h din 24. Beneficiati de un cont online Ladys cu date confidentiale si de o aplicatie informatica performanta de realizare si urmarire a comenzii. Informatii in timp real oferite de Ladys online despre reteaua de reprezentanti cosmetice pe care ati construit-o. Cu acces la datele afiliatilor: email, telefon, pentru a va dezvolta afacerea, pentru a vedea cat ati castigat. Oferta generoasa de produse de calitate, un catalog bogat, parfumuri de dama si barbatesti care o sa va impresioneze prin CA-LI-TA-TE, persistenta si un pret accesibil. Venit suplimentar online, bani de acasa cu Ladys.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress