Afacerea Faberlic MLM

O sursa de venit suplimentar este afacerea Faberlic. O afacere MLM la cheie ce va poate aduce un venit suplimentar permanent. Afacerea Faberlic este una de tip MLM (Multilevel Marketing) si va asigura mai multe oportunitati de venit. Faberlic a revenit in Romania in 2017 cu un suflu nou dar si cu o gama mai mare de produse. Este o afacere MLM in care va puteti implica fara a investi, fara costuri de inscriere. Probabil cea mai buna afacere MLM din Romania in acest moment.

Succesul pentru afacerea Faberlic MLM este asigurat de calitatea produselor. O gama bogata de produse de calitate, produse renumite si vandute de Faberlic in 42 de tari. Varful de gama este reprezentat de cosmeticele pe baza de oxigen dar si de produsele de casa. Detergentii Faberlic cat si solutiile de curatenie concentrate sunt de o calitate excelenta.

Inscriere Faberlic Romania

Faberlic afacere MLM

Este probabil cel mai bun plan de marketing intre afacerile MLM din Romania. De ce? Afacerea Faberlic va sigura venituri din mai multe surse. Asadar, o afacere cu mai multe zone de castig. Faberlic este o afacere deschisa tuturor. Chiar daca nu doriti sa va dezvoltati o retea, Faberlic va asigura castiguri. Functie de valoare comenzii beneficiati in primul rand de o reducere de pret de 20% fata de catalog. pretul de catalog este cel public, afisat. La o comanda de minim 66 de lei beneficiati de o rducere fata de pretul afisat in catalog de 20%.

La comenzile mari, cele care acumuleaza peste 50 de puncte in cabinetul personal, veti avea reducere de 26%. Acest discount este aplicat fata de pretul afisat in catalog. De exemplu, la o comanda mai mare, de 270 de lei, aveti reducere de 26%. Veti plati 199 lei pentru produse de 270 lei (pret afisat in catalog).

Acestea sunt castigurile directe cu Faberlic. Fie ca sunteti client(a), fie ca doriti sa va dezvoltati o retea acesta este inceputul. Primii bani o sa ii castigati din aceste diferente, sumele obtinute la cumparare fata de pretul de catalog. Cumparati astfel cu reduceri intre 20% si 26% fata de pretul afisat in catalog. Comanda minima pentru a beneficia de reducere este de 66 de lei.

Dezvoltare retea Faberlic

Prin activarea unui cont Faberlic devenit client(a) sau viitor consultant. Este primul pas. De obicei mentorul Faberlic la care va inscrieti va trimite si un catalog gratuit. catalogul tiparit este primul instrument in dezvoltarea afacerii MLM Faberlic. De ce? Pentru ca prezentanti catalogul colegelor, prietenilor. Ei isi aleg produse dinc atalog (la pretul afisat in catalog). Faceti comanda la pret cu discount. Si le dati produsele la pretul afisat in catalogul Faberlic.

Planul de succes Faberlic are etape distincte. Este de retinut ca nu puteti incepe inscrierile in retea pana nu aveti cel putin o comanda achitata de 30 de puncte. Asadar, pentru a va putea inscrie cosultanti in propria retea, pentru a se debloca aceasta optiune, este necesara o comanda. iar comanda pentru deblocarea posibilitatii de dezvoltare a retelei este de minim 30 de puncte Faberlic.

Bani ca reprezentant Faberlic

Pana aici v-am povesti modalitatea de a castiga bani direct. Bani pe care ii puteti obtine doar prin activarea unui cont Faberlic. Bani pe care ii poate castiga atat clienta / clientul Faberlic Romania cat si viitorul coordonator.

Dezvoltarea propriei retele de consultanti Faberlic implica un efort personal permanent. Efort pe care trebuie sa il faceti sub coordonarea mentorului dv. Faberlic. Mai jos aveti un clip video cu informatii complete despre afacerea Faberlic Romania.

La fel ca la alte afaceri MLM de cosmetice dezvoltate in Romania, Faberlic are niveluri diferite de dezvoltare si de castig. Spre exemplu, pozitia de senior leader la Faberlic (reducere de volum 12%) este echivalenta cu cea de manager la alte firme. Din aceasta pozitie veti castiga in bani 12% din comenzile totale ale propriei retele (inclusiv propriil comenzi). In plus, pentru puctele proprii realizate veti primi produse gratuite.

De la functia de director veti beneficia de un venit per campanie de 3700 de lei. O campanie Faberlic dureaza 3 saptamani. Sunt insa si 3 campanii pe an care dureaza doar doua saptamani. Asadar, daca ajungeti la nivelul de director veti beneficia de un venit de 3700 lei din partea Faberlic Romania. Important: retributia o primiti doar daca va mentineti statutul de director. Imediat de activitatea retelei proprii scade pierdeti acest castig.

Castiguri paralele Faberlic

Specificam la inceputul acestui articol ca Faberlic ofera mai multe oportunitati de castig. De exemplu punctele acumulate pentru comenzi se transforma si in puncte de consum. Exista un magazin special de unde puteti cumpara produse pentru punctele acumulate. De exemplu, daca ati acumulat 60 de puncte puteti cumpara cateva produse. In magazinul “pe puncte” veti gasi – de exemplu – sapun lichid la 15 puncte. Sau detergent pentru spalarea vaselor la 20 de puncte.

Produsele cumparate pe puncte faberlic sunt de fapt cadouri. Le cumparati gratuit pe baza punctelor acumulate de la Faberlic.

In plus, pentru fiecare comanda facuta, in comanda urmatoare primit produse gratuite. Spre exemplu faceti prima comanda in valoare de 96 de lei. In comanda urmatoare veti primi – tot ca exemplu – un balsam de rufe si o cutie cu detergent concentrat.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress