Afacere Ladys

Ladys continua sa fie una dintre cele mai bune afaceri. Avantajele afacerii Ladys sunt multiple. Pornind de la clientul Ladys si pana la liderul de retea. Banii online cu Ladys se pot castiga printr-un timp dedicat. Avantajul este c a puteti sa munciti in ritm personal. Dar primele avantaje vin din reducerile de care beneficiati in urma inscrierii Ladys. Mai jos avem o brosura virtuala cu informatii complete despre afacerea Ladys. Pornind de la avantajele oferite clientelor si pana la dezvoltarea propriei retele de clienti si reprezentanti. Ladys si-a achitat pana acum toate obligatiile catre liderii de retele si a acordat multiple bonusuri.

Afacere Ladys

Ladys afacere online

Afacerea ladys este una de tip MLM (multilevel marketing). Va puteti dezvolta pe un singur nivel, profitand de reducerea oferita pentru comenzi de valori de peste 123 de lei. Pur si simplu utilizati catalogul Ladys. Prezentati produsele prietenelor. Apoi strangeti comenzi la pretul de catalog. Cand veti plasa aceste comenzi veti beneficia de reduceri. Este un inceput pentru afacerea Ladys.

De exeplu, la o comanda de 123 de lei (pret catalog) beneficiati de o reducere de 25%. Asta inseamna ca investiti 92 de lei si vindeti produsele la pret de catalog = 123 lei. Potrivit acesti simulari veti castiga 31 de lei. Transportul este gratuit prin curier rapid. In comanda veti primi un catalog gratuit care va va ajuta la randul sau in dezvoltarea afacerii.

Pe masura ce va dezvoltati va puteti convinge prietenele sa se inscrie in reteaua dv. Si sa cumpere astfel cu reducere la randul lor. Din tot ce vor comanda ele veti avea un castig de 10%. Fara sa faceti nimic. Doar sa va convingeti prietenele sa se inscrie si apoi sa comande. treptat, muncind in ritm propriu de lucru, o sa va dezvoltati propria afacere. Ladys va pune la dispozitie toate instrumentele necesare. Iar noi, daca va inscrieti de pe acest site, va sustinem cu informatii pentru a va dezvolta afacerea Ladys.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress